Laatste nieuws

Ingeloot!

We hebben goed nieuws! Bouwgroep Villa Zeezicht is ingeloot tot de schriftelijke fase. Op dit moment zijn er nog 5 bouwgroepen in de race die allemaal nu een schriftelijke motivatie en risicoanalyse moeten inleveren bij de gemeente. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan deze documenten, welke uiterlijk 24 december a.s. ingeleverd moeten zijn. 


Aan de hand van deze documenten gaat de gemeente Amsterdam beoordelen welke bouwgroepen er uitgenodigd zullen worden voor de interviewfase. Dit zullen maximaal 3 bouwgroepen zijn. NA deze interviews gaat de gemeente bepalen welke bouwgroep er definitief doorgaat en een plan van aanpak mag schrijven.


Het blijft de komende weken dus nog even spannend!!!!


Voor nu wenst Bouwgroep Villa Zeezicht jullie allemaal fijne dagen!

6 Berichten

Inschrijving

Aankomende vrijdag gaan wij ons inschrijven bij de gemeente. Download onderstaand dan (pagina 1) het officiële inschrijfformulier van de gemeente, wat onderdeel zal zijn van de inschrijving. Heb je deze nog niet ingevuld dan zien wij deze, en je legitimatiebewijs graag uiterlijk donderdag 13 november aanstaande tegemoet. Hou er daarbij wel rekening mee dat de gemeente niet toestaat dat je ook bij andere bouwgroepen ingeschreven staat voor Blok 6 op Zeeburgereiland. In dat geval doet zowel onze inschrijving als die van de bouwgroep waar je staat ingeschreven niet meer mee. Wanneer je je nu inschrijft, dan verklaar je dat je enkel bij onze bouwgroep staat ingeschreven als het om Zeeburgereiland gaat.

 

De prijs is nog niet definitief bepaald maar zal rond de 2400 euro per m2 liggen incl. BTW en exclusief erfpacht.

 

Nog even de vervolgstappen op een rij:

Op dit moment formeren we een groep van 10 tot 20 mensen die in principe wel oren hebben naar een appartement in een gebouw rondom kinderen op Zeeburgereiland.  Uiterlijk vrijdag moet onze inschrijving gereed zijn. Daarna horen we van de gemeente of we onze plannen verder kunnen uitwerken. Daarna gaan we zo snel mogelijk weer met alle groepsleden rond de tafel. We willen ons plan verder uitwerken en afstemmen op de wensen van de groep. Zowel waar het de eigen woning betreft als een eventuele gezamenlijke ruimte voor kinderen of andere bestemmingen. 

Momenteel is nog alles mogelijk er zijn appartementen beschikbaar van 55, 85, 125, 175 en 200 m2.

 

In deze hele fase kun je overal nog besluiten niet verder mee te doen en zit je dus nergens aan vast. Als je je nog niet hebt ingeschreven bij ons of een andere bouwgroep, doe dat dan alsnog. Het verplicht je tot niks en zo zorgen we dat we in elk geval kans maken op het toewijzen van de kavel. 

 

We horen graag van je!

meer lezen 11 Berichten